Hallituksen terveiset 7/2017

Hallituksen viimeisin kokous pidettiin kesäkuun alussa, jolloin keskustelimme syksyn uusista kuvioista sekä hallituksessa että seurassa. Kevään aikana seurassamme on tapahtunut muutoksia, joista keskustelimme pitkään. Arvioimme kevättä ja kävimme läpi mahdollisia parannusehdotuksia syksyä varten. Jatkossa myös toiminnanjohtaja Mia tulee käymään kokouksissamme kertomassa kuulumisista, jotta saisimme yhteistyötä lisättyä entisestään. Keskustelimme myös hallitusten jäsenten vastuualueista ja päätimme vaihtaa vastuualueita, jotta yhteistyö seuran toimihenkilöiden kanssa sujuisi mutkattomasti ja työ jakautuisi eri henkilöille paremmin.

Muutosten myötä uudet vastuualueet ovat seuraavat:

Virpi Huuskonen – olosuhdevastaava
Meri Jompero – työhyvinvointivastaava
Venla Lindström – ideointiryhmien vastaava
Noora Kosola – jojovastaava
Oona Torniainen – virkistystoimikunnan vastaava
Elli Vappula – tapahtumavastaava

Kesäkuun kokouksessa keskustelimme myös uudesta harjoittelutilastamme ja sinne hankittavista varusteista, sillä tämän lisätilan myötä meillä on mahdollista tehdä harjoittelutiloista entistä paremmat. Olemme pitkään keskustelleet laadukkaasta akrobatia-alueesta ja tanssijoille tarkoitetusta tanssialustasta. Voimmekin ilolla todella, että tanssijoiden alusta saadaan elokuussa tilaukseen. Akrobatia-alueen hintaa on myös kartoitettu tänä vuonna. Välineineen alueen hinta tulee olemaan noin 100 000€. Projekti tulee olemaan pitkä ja hintava, mutta pohdimme tällä hetkellä hallituksessa rahoitusta aluetta varten. Yritämme säästää ja kerätä rahaa aluetta varten, jotta pääsisimme tavoitteisiimme lähitulevaisuudessa. Ensimmäinen askel onkin Turun kaupungin avustus, joka kattaa hiukan alle 10% alueen kokonaishinnasta. Kaupungin avustusta tulemme saamaan, kun projekti on lähtenyt käyntiin. Olemme tyytyväisiä tästä avustuksesta, sillä se vie projektia vähitellen eteenpäin.  Tulemme keskustelemaan rahoituksesta vielä lisää strategiapäiviä jälkeisessä hallituksen kokouksessa elokuussa. Otamme myös mielellämme rahoitusideoita tai sponsoriehdotuksia vastaan kotiväeltä ja jäseniltä.

Loppusyksystä seuran hallitukseen kaksivuotiselle kaudelle 2018-2019 käynnistyvät uudet jäsenhaut, sillä suurimmalla osalla nykyisistä jäsenistä hallituskausi on tulossa päätökseen. Toivomme saavamme ehdokkaita sekä hallituksen jäsenien paikkaan sekä puheenjohtajan paikkaan. Hallitustoiminta sopii kaikille seuran jäsenille tai vanhemmille, jotka haluavat päästä vaikuttamaan seuran asioihin ja kehittämään toimintaa entistä paremmaksi. Hallituksessa oleminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta hallitustoiminnasta. Lisää tietoa tästä saat hallituksen jäseniltä tai puheenjohtajalta Virpi Huuskoselta (virpi.saarinen@gmail.com).

Terkuin,
Hallitus

(kirjoittanut varapuheenjohtaja Meri Jompero)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja