Syysterveiset Pantherseilta !

Nyt ollaan kotiuduttu takaisin Turkuun ja uusi viikko Smashissa voi alkaa!
Joukkueeni Panthers vietti huikean viikonlopun syyskisoissa, Oulussa yhdessä A-junioreiden Tigersien ja sekajoukkue Raptorsien kanssa. Syyskisa-viikolla treenasimme yhdessä kannustaen toisiamme kenraalissa, mikä järjestettiin torstaina, päivää ennen Ouluun lähtöä. Joukkueemme myös jakaantuivat kahteen eri bussiin, joten hauskaa pidettiin  yhdessä myös matkalla.

   Joukkuettamme täydennettiin kesällä ja nyt treenaamme täysillä saavuttaakseemme tavoitteemme. Olemme leireilleet ahkerasti jo pari kertaa ja saaneet Funky Teamilta ulkopuolista valmennusta. Olemme treenanneet tavoitteellisesti uusia taitoja, joita olisi ilo esittää ohjelmassa. Olemme saaneet myös syyskaudelle uuden apuvalmentajan!

  Syyskisat toimivat harjoituskilpailuna meille, jotta saisimme lisää kisakokemusta ja osaisimme valmistautua hyvin Super Cheer-kilpailuihin marraskuussa. Tavoitteena meillä on esittää  puhdas ja omantasoinen ohjelma hyvällä fiiliksellä ja pitää hauska ja onnistunut kisapäivä Vantaalla. Joukkuemme haluaa nostaa ohjelman vaikeutta ja kaikki ovat valmiita treenaamaan täysillä!

 Oma tavoitteeni on kehittää taitoja stunteissa ja olla paikalla treeneissä joka kerta, jotta voimme stunttiryhmäni kanssa saada lisää toistoja jo osaamiimme taitoihin, jotta voimme siirtyä harjoittelemaan vaikeampia stuntteja ja tehdä niitä pyramideissa. 

Kirjoittanut Tet-harjoittelija. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

TCS Smash on kuudes kilpacheerleadingin Sinettiseura Suomessa!

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Meidän seurassa parasta on ...