Hallituksen terveiset 8-10/2017

Hallituksen syksy on lähtenyt reippaasti käyntiin, sillä kokouksia on pidetty aktiivisesti. Syksyllä keskitytään erityisesti tulevaan kauteen, joten eri asioiden käsittely on vaatinut ja vaatii loppusyksystä vielä aikaa. Käsittelyssä on nyt ollut erityisesti strategia, olosuhteet, tuleva hallitus, toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2018.

Uuden päivitetyn strategian työstäminen on aloitettu jo hyvissä ajoin. Elokuussa hallitus järjesti strategiapäivät, johon kutsuttiin seuran hallitus, työntekijät ja valmentajat. Strategiapäivillä keskusteltiin seuran tulevaisuudesta ja siitä, mihin halutaan keskittyä tulevilla kausilla. Ideoita kirjattiin ylös ja niitä käsiteltiin hallituksen kokouksessa lokakuun alussa. Tässä kokouksessa keskustelimme alustavasti strategiapäivien tuotoksista, mutta niihin syvennyttiin tarkemmin vasta marraskuun strategiakokouksessa. Strategiaa, missiota sekä visiota muokattiin ja hiottiin 4.11., vaikkakin vielä vähän hiottavaa jäi seuraavaan kokoukseen.

Strategian lisäksi käsittelyssä tänä syksynä on ollut toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 2018. Olemme pohtineet erityisesti mahdollisia tulevia muutoksia seurassamme ja budjettia näihin muutoksiin. Näitä on työstetty toiminnanjohtajan kanssa, ja ne hyväksytetään jäsenistöllä seuran sääntömääräisessä syyskokouksessa tiistaina 28.11. klo 18. Toivomme mahdollisimman monen jäsenen osallistuvan syyskokoukseen.

Syksyn kokouksissa on myös keskusteltu tulevasta hallituskaudesta. Tällä kaudella erovuorossa on neljä hallituksen jäsentä: puheenjohtaja ja kolme muuta jäsentä. Hallitus haki uusia jäseniä syksyllä mukaan toimintaan. Tulethan mukaan äänestämään uutta hallitusta syyskokoukseen!

Olemme myös syksyllä hakeneet kilpailuja kaudelle 2018. SCL:n syyskokouksen jälkeen, voimme virallisesti tiedottaa, että olemme saaneet oikeuden järjestää keväällä toukokuussa lounaisen alueen aluekilpailut. Hallitus perustaa kilpailuja varten kilpailutiimit, jotka tulevat järjestämään nämä kilpailut. Tästä tulee lisää tietoa myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla!

Toiminnanjohtaja Mia Koivujoki ja hallituksen jäsen Noora Kosola osallistuivat SCL:n seuraseminaariin ja syyskokoukseen Lahdessa 21.10.-22.10. Seuraseminaarissa käsiteltiin seurojen varainhankintaa ja sponsorointia. Seuraseminaari oli erittäin mielenkiintoinen ja uusia ideoita sekä vinkkejä saatiin paljon tuliaisiksi. Noora ja Mia osallistuivat myös workshoppiin, jossa käsiteltiin SCL:n uutta strategiaa. Workshopissa ideoitiin aluetoimintaa Suomessa ja huippu-urheilun kehittämistä seuraavien vuosien aikana. Syyskokouksessa hyväksyttiin ensi vuodelle liiton toimintasuunnitelma ja talousarvio. Näiden lisäksi Virpi valittiin SCL:n hallituksen uudeksi jäseneksi!

Hallitus on siis ollut syksyllä erittäin aktiivinen, mutta vielä kausi ei ole ohi. Luvassa on vielä muutama kokous ja viimeisten asioiden saattaminen loppuun ennen tämän hallituskauden päättymistä. Nähdään pian seuran talvinäytöksessä ja syyskokouksessa!

Syysterveisin,
Hallitus

(kirjoittanut varapuheenjohtaja Meri Jompero)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja