"Kesän lapsi mä oon..."

Olen Christa ja toimin seurakoordinaattorina TCS Smashissa. Olen ollut seuran toiminnassa mukana kaksi kuukautta ja aika on kulunut nopeasti! Kahden kuukauden aikana olen perehtynyt seuran toimintaan, tutustunut lajiin, valmentajiin ja muihin työntekijöihin.

Vastuualueitani seurassa on monia, mutta ehkä näkyvimmät työtehtäväni ovat kouluvierailut, leirien organisointi, kilpailumatkojen järjestelyt sekä lähikuntatoiminnan käynnistäminen. Itse olen parhaimmillani juuri organisointia vaativissa tehtävissä, ja koen, että näissä tehtävissä pääsen toteuttamaan itseäni.

Olen nyt saanut kahden kuukauden ajan tutustua seuraan ja seuratoiminnassa mukana oleviin ihmisiin. Ja olen äärimmäisen iloinen, että saan työskennellä juuri heidän kanssa. Avoimuus, ystävällisyys ja energisyys on seurassa valtaisa ja siitä saa voimaa myös omaan työskentelyyn. Koska olen uusi seurassa, tässä lyhyt esittely siitä, ketä minä olen.


Olen ehdottomasti kevät- ja kesäihminen. Keväällä parasta on, kun päivä pitenevät, luonto herää talven jälkeen ja pääsee vihdoin ulos touhuamaan puutarhaan. Asun omakotitalossa ja puutarhanhoito kuuluu ehdottomasti lempiharrastuksiini. Olen muutaman vuoden ajan ylläpitänyt omaa kasvimaata. Kasvimaalta yleensä löytyy perunaa, porkkanaa, yrttejä, kurkkua, sipulia, herneitä ja kesäkurpitsaa. Olen myös haaveillut usean vuoden kasvihuoneesta, joten ehkä lähivuosina saan laajennettua puutarhainnostustani myös kasvihuoneeseen. Pihalta löytyy kasvimaan lisäksi myös omenapuita ja marjapensaita.

Kesällä parasta on aurinko ja lämpö. Olen syntynyt heinäkuussa, joten ehkä siksi kesä on lempivuodenaikani. Kesäisin parasta on, kun pääsen mökille ja kalastamaan. Mökkinä meillä toimii vanha rautatieasema Sysmäjärven läheisyydessä, jota kunnostamme aina kesäisin. Toisinaan kesäloma on ollut ennemminkin työleiri kuin loma, mutta silti aina kotiin palatessa on rentoutunut olo. Mökillä olemisen lisäksi rentoudun parhaiten, kun pääsen meren ääreen ja saan hengittää raikasta meri-ilmaa. Kesässä parasta on myös värit. Usein kesäkukkahankinnat lähtevät hieman käsistä, mutta onneksi niitä hankitaan vain kerran vuodessa. Saan voimaa väreistä ja keltaisesta on ehdottomasti tullut voimavärini. Onneksi värikylläisyydestä saa nauttia myös usein pitkälle syksyyn. Vapaa-ajalla tykkään myös leipoa ja tehdä erilaisia jälkiruokia. Nautin juhlien järjestämisestä ja kokoonnummekin usein perheen ja ystävien kanssa hyvän ruoan merkeissä.
Kuvakollaasi elämästäni.

Oma lajitaustani on showtanssista. Harrastin lajia aktiivisesti 10 vuotta, jonka jälkeen siirryin valmentamiseen ja ohjaamiseen. Kymmenen harrastusvuoden aikana sain paljon uusia kokemuksia ja ehdottomasti ikimuistoisin hetki tuolta ajalta on, kun esiinnyimme joukkueemme kanssa Italian Riccionessa Festival Del Sole – tapahtumassa. Festival Del Sole -tapahtuma kokoo tuhansia voimistelijoita ja tanssijoita ympäri maailmaa yhteen ja tapahtuma järjestetään tänäkin kesänä 14. kerran. Yksi syy varmasti, miksi showtanssi on valikoitunut lajikseni, on ollut musiikki. Musiikki on ollut elämässäni mukana tanssiharrastuksen lisäksi myös pianon soitossa. Olen suorittanut tutkinnon pianon soitosta kymmenen vuotta sitten, ja vaikka pianon soitto on jäänyt vuosien kuluessa vähemmälle, löytyy kotoani edelleen piano. Oma toiveeni olisi, että löytäisin pianon soitolle tulevaisuudessa enemmän aikaa ja pääsisin vielä joskus pianotunneille. Rakkaus musiikkiin näkyy päivittäin elämässäni ja se on iso voimavara, josta saan energiaa ja iloa. Showtanssi toi ympärilleni myös paljon uusia ystäviä ja osa heistä on edelleenkin parhaimpia ystäviä elämässäni. 

Aurinkoista kevään odotusta!

Kirjoittanut, Christa Sirkiä, seurakoordinaattori

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja