Seuran toimihenkilöt tutuiksi -juttusarja tulossa!

Ensimmäinen vuoteni TCS Smashin toiminnanjohtajana on ollut opettavainen ja ikimuistoinen. Vuosikertomusta kirjoittaessani ymmärsin kuinka paljon olemme saaneet vuodessa aikaan! Tämä on kaikkien seuran toiminnassa mukana olleiden ansiota. Valmentajat, työntekijät, hallitus, urheilijat, vanhemmat ja seuran sidosryhmät ovat kukin omassa roolissaan onnistuneet erinomaisesti kauden 2017 aikana. Iso kiitos!

Raptors riemuitsee SM-kilpailuissa upeasta 2. sijasta.

Vuotta 2018 on nyt takana 1,5 kuukauden verran ja uskallan jo tässä vaiheessa sanoa, että meidän seuralla on jälleen ihan huikea kausi tulossa!

Seuran toinen päätoiminen työntekijä - seurakoordinaattori, käynnistelee lähikuntatoimintaa ja kiertää ahkerasti kouluvierailuilla; aluekilpailutiimi suunnittelee innolla kevään kilpailuja; pitkään toivottu vanhempien joukkue on käynnistänyt toimintansa, ja sekä valmennukseen että hallintoon liittyvä perustoiminta pyörii tuttuun tapaan. 

Tigersien ilo oli ylimmillään SM-kilpailujen 4. sijan selvittyä.

Vuoden 2018 toimintasuunnitelmassa on määritelty yhdeksi organisoitumiseen liittyväksi tavoitteeksi "Seura viestii rooleista ja työtehtävistä selkeästi sekä seuran sisäisesti että ulkoisesti." 

Tavoitteen toteutumista mitataan sillä. että seuran sisäiset ja ulkoiset yhteydenotot kohdistuvat suoraan oikeisiin henkilöihin, jolloin asioiden hoitaminen tehostuu.

Yhdeksi käytännön toimenpiteeksi määriteltiin jokaisen työntekijän ja hallituksen jäsenen esitteleminen seuran blogissa.

Kevään 2018 aikana blogissa tullaan muiden kirjoitusten lisäksi esittelemään siis kaikki seuramme työntekijät sekä hallituksen jäsenet!

Seurassamme työskentelee tällä hetkellä kaksi päätoimista työntekijää, toiminnajohtaja Mia ja seurakoordinaattori Christa. Lisäksi toimistolla työskentelee osa-aikaisesti (20h/vko) seuratyöntekijämme Sofianna. Valmennustoiminnan parissa ja valmentajien tukena arjessa toimivat osa-aikaiset (5h/vko) valmennusvastaavamme Riitta, Venla ja Laura. Vapaavuoroja hallilla valvoo osa-aikainen (5-10h/vko) hallivalvoja Iida. 

Hallituksessa on kaudella 2018 seitsemän varsinaista jäsentä ja yksi varajäsen:
Virpi Huuskonen (pj)
Meri Jompero (vpj)
Venla Lindström (sihteeri)
Elli Vappula (jäsen)
Noora Kosola (jäsen)
Tero Wester (jäsen)
Riitta Alakoski (jäsen)
Oona Torniainen (varajäsen)

Mahtavaa alkanutta vuotta 2018 kaikille ja tervetuloa tutustumaan blogin välityksellä seuramme toimihenkilöihin entistä paremmin!

Phoenixin fiilistelyä SM-matolla onnistuneen suorituksen jälkeen.

Kirjoittanut, Mia Koivujoki, toiminnanjohtajaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja