Erilaiset roolit seurassa luovat mahdollisuuksia

Aloitin harrastamisen seurassa junioritasolla vuonna 2006, kun äitini ilmoitti minut mukaan. Hän oli kuullut työkaveriltaan harrastuksesta ja olenkin ollut tämän kyseisen työkaverin kaikkien kolmen lapsen kanssa samassa joukkueessa niiden kymmenen vuoden aikana lajia harrastaessani.


Nyt on menossa siis jo kahdestoista vuosi Turun Cheerleadingseura Smashin parissa – eikä loppua näy. Harrastamisen lisäksi valmensin kuutisen vuotta seuran eri joukkueita, kunnes tammikuussa päätin jatkaa enää hallivalvojan töitä. Hallivalvojanakin olen ollut pian jo kolme vuotta. Näiden kahdentoista vuoden sisään mahtuu paljonkin erilaisia asioita aina omasta kilpailumenestyksestä seuran omiin kilpailumattoihin ja harjoitushalliin. Seuran vahvuudeksi tällä hetkellä voisinkin nostaa jatkuvan halun kehittyä ja kehittää toimintaansa.


Itsellänikin olisi vielä toisaalta halua jatkaa harrastamista itse, mutta toisaalta päätin vihdoin antaa aikaa myös toiselle elämäni tärkeimmistä asioista, joka on seurannut cheerleadingin varjossa koko kymmenen vuoden harrastamisen ajan: musiikille. Musiikki on elämässäni tällä hetkellä sekä yliopiston, että ammattiopintojen avulla keskeisintä. Mistään ei kuitenkaan voi luopua, joten ihan kokonaan seuran parista en halunnut lähteä, ja hallivalvojan työ on erittäin toimiva juuri opiskelijalle.


Työnkuvaani hallivalvojana kuuluu vuorojen suunnittelu, niistä ilmoittaminen seuran Instagramissa (@tcssmash), ja itse vapaavuoroilla niiden käyttäjien rahastus, valvominen, mattojen imurointi ja muut pienet siivoustyöt viikoittain.

Viimeisimpänä onnistumisen kokemuksena seuran parissa on varmastikin SM2016-kilpailujen puhdas kisaohjelma ja ansaittu 4. sija, sekä sitä seurannut kausi, jolloin joukkue kehittyi entisestään. Olen saanut seuran kautta myös ystäviä, jotka tulevat varmasti säilymään ystävinäni elämäni loppuun saakka!

Kirjoittanut, Iida Mansikka, hallivalvoja

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja