Natiseva jakkara on historiaa - rakennetut ystävyyssuhteet elinikäisiä


Aloitin cheerleading-harrastuksen 10-vuotiaana minit-joukkueessa Smashissa. Naapurini sai minut houkuteltua kokeilemaan lajia ja olin heti ensimmäisten harjoitusten jälkeen ihan myyty. Koko nuoruuteni kasvoin lajin parissa ja lähes kaikki minulle tärkeimmät ihmiset ovat tupsahtaneet elämääni lajin kautta. Tämä joukkuelaji on opettanut minulle todella paljon ja tuonut hienoja saavutuksia harrastajana ja valmentajana, sekä elinikäisiä ystäviä – ihan huippujuttuja, joita kiikkustuolissa voi muistella.


Aloitin seuratyöntekijänä 2015 syksyllä Lounge-tilan natisevalla jakkaralla. Olin päättänyt lopettaa harrastuksen, mutta en suostunut luopumaan vielä Smashista kokonaan, joten työ seurassa tuntui loistavalta vaihtoehdolta.

On hienoa huomata, miten paljon seura on kehittynyt muutaman vuoden aikana. Hienointa ei ole se, ettei istu enää jakkaralla, vaan kokonaisuutena se, että kehitys seuran toiminnassa on mennyt valtavasti eteenpäin. Olemme saaneet aikaan hienoja asioita ja tehneet yhdessä paljon työtä vieläkin paremman seuran eteen.


Työtehtäviini seuratyöntekijänä kuuluu jäsenrekisterin päivitys, kaikki laskutukseen liittyvät asiat, joukkueiden tilaukset ja valmentajien sekä työntekijöiden palkanmaksu. Minuun voi olla suoraan yhteydessä kaikkiin näihin liittyvissä asioissa. Minut tavoittaa sähköpostilla tcssmash@tcssmash.fi. Teen töitä noin 15-20 tuntia viikossa ja tästä syystä en aina ole sähköpostin äärellä. Pyrin vastaamaan kaikkiin sähköposteihin mahdollisimman pian, viimeistään viikon sisällä kiireisinä aikoina.

Mukavaa ja aurinkoista kevään odotusta – toivotaan ettei vuoden 2009 silmämeikkitrendi tule koskaan takaisin ;)Kirjoittanut, Sofianna Tammenniemi, seuratyöntekijä

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koontia seurassa lopettaneista 1-6/2018

Liikuntaa ja urheilua 24/7 - elämä on täynnä valintoja