TCS Smash 20-vuotta




Mikä on TCS Smash?


TCS Smash on turkulainen kilpacheerleadingiin ja cheertanssiin erikoistunut urheiluseura. TCS Smash on toiminut alueensa suurimpana cheerleadingin ja cheertanssin tarjoajana jo 20-vuoden ajan. IisiCheer-hankkeen myötä harrastetoiminta on laajentunut myös Saloon, Pertteliin, Vehmaalle ja Loimaalle. 

Cheerleadingin ja cheertanssin suosio on näkynyt seurassamme tasaisella harrastajamäärän kasvulla. Vuonna 2005 seuran jäsenmäärä oli noin 120, kun taas tänä keväänä jäsenmäärä on kasvanut jo noin 750 harrastajaan.

Seurassamme on tällä hetkellä yhteensä 24 joukkuetta, joista kuusi on edustusjoukkuetta, kuusi kilpajoukkuetta ja 12 harrastejoukkuetta. Näiden lisäksi on kolme harjoitushallilla toimivaa oheistoiminnanryhmää ja 11 koulusaleilla toimivaa IisiCheer-ryhmää. Seurassa toimii lisäksi Fossiilit-joukkue, joka on suunnattu aikuisten cheer-joukkueissa harrastaneille ja aktiivisen harjoittelun lopettaneille täysi-ikäisille urheilijoille.

Tällä hetkellä seurassa on käynnissä viimeinen vuosi seuran viisivuotista strategiasuunnitelmaa. Monet viisivuotissuunnitelman tavoitteista saavutettiin jo vuosina 2016-2017 ja viisivuotissuunnitelmaan tehtiinkin muutoksia uudelleentarkastelun jälkeen syksyllä 2017. 

Seuran strategisina valintoina viisivuotissuunnitelmassa ovat: 


  • Vakaa talous sekä tehokas ja laadukas seuratoiminta
  • Kilpa- ja huippu-urheilu toiminnan lähtökohtana
  • Harrasteliikunta kaiken mahdollistajana




Delfiinit-joukkue vuonna 2015.

Seuran historia.



         





Vuonna 2017 seuralle myönnettiin Tähtiseura-status.











Valintatilanteissa toimintaa ohjaa seuran arvopohja

Laadukkuus

  Haluamme tarjota harrastajille laadukkaat harjoittelutilat ja ammattimaista valmennusta sekä harraste- että kilpatasolla.


Yhteisöllisyys 

Haluamme luoda seuraan turvallisen ilmapiirin ja vahvistaa jäsenten yhteenkuuluvuuden tunnetta. Haluamme, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleeksi ja tärkeäksi osaksi seuramme muodostamaa ”suurta perhettä”.

     Kasvatuksellisuus

Haluamme edistää harrastajiemme kasvua urheilijoiksi ja tukea heidän fyysistä kehitystään ja henkistä hyvinvointiaan. Korostamme toiminnassamme puhdasta ja rehtiä urheiluhenkeä, jossa vilpillä tai muulla epäurheilijamaisella käytöksellä ei ole sijaa. Lisäksi seuramme käytännöt vahvistavat sosiaalisia taitoja, toisten huomioon ottamista, vastuun kantamista sekä hyviä käytöstapoja.

    TCS Smashin 20-vuotisjuhlavuosi

TCS Smashin juhlavuosi on täynnä tapahtumia seuran jäsenille sekä seuran toiminnasta ja lajeista kiinnostuneille. Lisätietoja tapahtumista löydät seuran nettisivuilta sekä somekanavista.

7.3. Stunttileiri – Kaivolan koulu
4.4. Akroleiri – Kaivolan koulu
26.4. Akroleiri – TCS Smash harjoitushalli
10.5. Unelmien liikuntapäivä – TCS Smashin harjoitushalli / kaikille avoin
23.5. Kevätnäytös – Kupittaan Palloiluhalli
1.-5.6. Summer Cheer Camp – TCS Smash harjoitushalli  / kaikille avoin
8.-12.6. TS-kesäkoulu – TCS Smash harjoitushalli / kaikille avoin
22.-26.6. TS-kesäkoulu – TCS Smash harjoitushalli / kaikille avoin
6.9. Perhepäivä – TCS Smashin harjoitushalli 
4.10. South West Cheer Fest – Logomo liput tulevat myyntiin elokuussa
17.10. TCS Smash 20-v juhlailta harrastajille – TCS Smashin harjoitushalli
22.10. TCS Smash 20-v juhlagaala – Logomo
7.11. SM-karsintakilpailu – Gatorade Center / liput tulevat myyntiin elokuussa
24.11. Talvinäytös – Logomo


RAKKAUDESTA LAJIIN, RAKKAUDESTA SEURAAN
#koskasmash




Kommentit